Samtalsterapi för par

Nära relationer är viktiga för de flesta människor. Det är genom våra relationer som vi oftast kan uppleva djupet av vår själ. I början möts vi i kärlek men med tiden kan uppstå olika mönster som skapar olika hinder och plötsligt har vi svårt att ge eller ta emot närhet. Vår förmåga till kommunikation brukar då också försämras och vi får svårt att nå varandra.

Alla de känslor och reaktioner som uppstår i mötet med varandra är de inlärda mönstren som vi bär med oss från uppväxttiden. Det är inget konstigt att det sker men kan vara så svårt att hantera.

Genom samtal med er båda tydliggör vi svårigheterna, tydliggör känslorna. Jag guidar er genom processen och synliggör möjligheterna för er om hur ni kan hantera och frigöra er från era hinder.

Metoder jag använder under samtalen möjliggör en fördjupning av känslor och medvetenhet. Ni får en förståelse för den situation ni befinner er i, en acceptans och nyorientering. Ni får olika verktyg för att hantera det som är arbetsam. Det är ni, era frågor och behov som styr alltid samtalet. Det är ni som har svaret på era frågor och jag hjälper er att hitta de.

Det som behövs är endast ert engagemang och vilja att möta er själva.

HUR GÅR SAMTALSSESSIONEN TILL?

Jag rekommendera att man kommer en gång i veckan eller varannan vecka i början. Först gången vi träffas vill jag träffar er båda samtidigt. Därefter kan det vara nödvändigt ibland att träffa er en och en innan ni kan träffa mig igen tillsammans.

 Det är viktigt att ni känner er bekväma med mig och att jag känner på samma sätt. På första mötet går vi genom i detalj hur jag arbetar och vad ni kan förvänta er utav mig och samtalen. När ni kommer till min mottagning tar jag emot er i mitt hem. där vi kan sitta ner och samtala i trygghet utan att bli störda.

Body Love Yoga
och Tantra

Registrera dig här och få inspirationsmejl från kommande workshops och kurser. Du kan avregistrera dig när du vill.

.

Läs gärna vår integritetspolicy