Det goda samtalet för par

”Nära relationer är viktiga för de flesta människor. Det är genom våra relationer som vi oftast kan uppleva djupet av vår själ. I början möts vi av kärlek, men med tiden kan olika mönster uppstå som skapar hinder och plötsligt kan vi ha svårt att ge eller ta emot närhet. Vår förmåga till kommunikation försämras då oftast också, och vi får svårt att nå varandra.

Alla känslor och reaktioner som uppstår i mötet med varandra är resultatet av de inlärda mönstren som vi bär med oss från uppväxten. Det är inget konstigt att detta sker, men det kan vara mycket svårt att hantera.

Genom samtal med er båda tydliggör vi svårigheterna och känslorna. Jag guidar er genom processen och synliggör möjligheterna för er att hantera och frigöra er från era hinder.

De metoder jag använder under samtalen möjliggör en fördjupning av känslor och medvetenhet. Ni får en förståelse för den situation ni befinner er i, en acceptans och en nyorientering. Ni får olika verktyg för att hantera det som är utmanande. Det är alltid ni, era frågor och behov, som styr samtalet. Det är ni som har svaren på era frågor, och jag hjälper er att hitta dem.”

Jag rekommenderar att man kommer en gång i veckan eller varannan vecka i början. Första gången vi träffas vill jag träffa er båda samtidigt. Därefter kan det ibland vara nödvändigt att träffa er en och en innan ni kan träffa mig igen tillsammans.

Det är viktigt att ni känner er bekväma med mig och att jag känner på samma sätt. På första mötet går vi igenom i detalj hur jag arbetar och vad ni kan förvänta er av mig och samtalen. När ni kommer till min mottagning tar jag emot er i mitt hem, där vi kan sitta ner och samtala i trygghet utan att bli störda.

Registrera ditt intresse för utbildningen till diplomerad chakraflödesmassör. Du kommer att få information om kommande event och kurser.

---

Vår integritetspolicy - Du kan avregistrera dig när du vill.