Chakraflödesmassage

En del av chakraflödesterapin

Chakra betyder hjul på sanskrit och är välkänd inom Yoga och olika meditationstekniker. Chakra är inte ett fysiskt organ utan flertalet områden där fysisk och psykisk energi möts. Det finns 7 huvudchakra som bidrar till kroppens energiresurser. Alla chakran har en förankring i det centrala nervsystemet och till de olika organen. Chakraflöden är energiflöden som stimulerar och upprätthåller kroppens aktiviteter i alla celler.

Chakrabalansering

Om Chakraströmmarna är blockerade på samma sätt som floden, genom exempelvis fysiska eller psykiska spänningar, skapade av långvarig stress, känslomässiga trauman eller felaktiga livsmönster kommer strömmarna att stagnera och kroppens celler får inte den livgivande energi de behöver. Därför är det viktigt att återgå till kroppen och genom att frigöra denna livgivande energi skapa balans och harmoni. När denna energi flödar fritt får vi tillgång till medvetandets okända resurser.

Hur går massagen till:
Flertalet klienter börjar med chakraflödesmassage då den är så grundande och tydliggör omedvetna blockeringar.

Massagen tar ca 80 minuter. Massören arbetar först på benen med start från fötterna, sedan masseras magen och bröstkorgen i speciella banor. Därefter tar massören hand om händer och armar, nacken, ryggen och axlarna. Massagen för avslutas med en ansiktsmassage.

Ansiktsmassage

Anmäl dig till vår inspirationsmejl och ta del av nyheter, event och erbjudanden

---

Läs gärna vår integritetspolicy - du kan avregistrera dig när du vill.