Fyra frågor som kan förändra dig

Möt intimitet och medveten närvaro genom Body Love Yoga & Tantra

Om du nu läser denna text så har någonting inom dig lett dig fram till just denna stund.
Ta vara på den och se vad som sker.

Under en tid i mitt liv kände jag mig väldigt vilsen. Jag upplevde att mina nära relationer haltade och jag brottades med konflikter och starka känslor. Jag hade också ett starkt försvar och utsatte min kropp för hård fysisk träning för att kompensera min vilsenhet och rädslor. Mina tankar och känslor styrde mig ständigt och jag var som ett fallande löv i vinden.

Jag började med yoga för 30 år sedan och sedan dess har jag använt olika yogaformer minst 1 timmer varje morgon. Men inte för än för några år sedan när jag kom i kontakt med Body Love Yoga & Tantra som de stora förändringarna kom. Jag upplevde en otrolig kraftfull förändring till både kropp och psyke.

Mina tankar stillade sig, min kropp kom till ro och i denna stillhet växte fram lusten till livet, kreativiteten och ett intimt förhållningssätt till mig själv och andra.

Jag vill erbjuda dig en liten upplevelsestund som består av 4 frågor. Ge dig en chans och se vad som händer ….

Jag vill ge dig 4 frågor varav de två första är de mest innehållsrika. Känn in varje fråga och besvara den med endast ja eller nej för att se var du i livet befinner dig just nu. Om du svarar ja på fråga 1 eller 2 gå vidare till nästa fråga, och till nästa. Svarar du Nej på båda frågorna 1 och 2 kanske har du redan funnit en del harmoni inom dig och det finns en annan väg för dig att ta. Skulle du svara nej fråga 3 eller 4, kan det vara troligt att du behöver mer tid att vara och leva i den konstellation som du just nu befinner dig i. I så fall är allt väl.

Frågor:

Fråga 1.
Om du känner efter en stund. Upplever du att dina nära relationer haltar, att du upplever otillfredsställelse, konflikter eller låsningar, att du ofta går in i gamla mönster och vanor som du inte har kontroll över?            

Ja, ☐       nej ☐
Fråga 2.
Upplever du att du är oförsiktig med dig själv, med din kropp och utsätter dig ofta för hård träning, eller ofta utarbetad? Upplever du ofta att du har en konstant dialog i ditt huvud eller att du känner dig vilsen i dina känslor?

Ja, ☐       nej ☐

Om du svarar ja på antingen fråga 1 eller 2 gå vidare till fråga 3.

 Fråga 3.

Har du en längtan eller önskan att förändra dig själv och ditt förhållningssätt till dig själv?  

   Ja, ☐       nej ☐

Om du har svarat ja, gå vidare till fråga 4.

 Fråga 4.

Är du beredd att satsa på dig själv, ge dig utrymme, tid och energi för att uppnå den plats i livet du önskar?                                                              

Ja, ☐       nej ☐  

Om du svarar ja, gå till stycket nedan.


Du har nu stora möjligheter att skapa en förändring.
Du har kommit till en plats i livet där gamla mönster och idéer inte längre ger dig något.
Du har en önskan och en längtan till förändring, att möta en mer autentisk del av dig själv.
En sådan förändring kommer att innebära en fördjupad intimitet till dig själv och till dina nära relationer.
Genom denna förändring kommer din sexuella energi att fördjupas, vilket ökar din kreativitet, handlingskraft och medveten närvaro.

Ett förslag till dig…….
Jag vill bjuda in dig till min kommande workshop i Body Love Yoga & Tantra,
där du ska få uppleva Yogans och Tantrans verkningar. De upplevelser du får kan vara starten till din stora förändring.

Om du är nu inspirerad kan du klicka på nyckeln…

Intresseanmälan Utbildning till diplomerad Chakraflödesmassör

Lär dig kroppens energisystem och bli diplomerad chakraflödesmassör. En professionell utbildning för dig som vill arbeta med klienter.

Genom att du registrerar intresse får du ta del av hela kursprogrammet och priser. Intresseanmälan är ej bindande.

Läs vår integritetspolicy för mer info. Du kan avregistrera dig när du vill.