Tantrisk Energimassage

Vår kropp är ett fantastiskt instrument. Genom våra sinnen kan vi ta in olika upplevelser som kan ge oss obehag, smärta, men också djupa behagliga upplevelser och sensationer.

Genom den tantriska massagen får du möta dig själv genom kroppen. Det är som en upptäcktsresa där du undersöker, upplever alla de signaler som din kropp förmedlar genom beröring. Syftet är att acceptera de sensationer och upplevelser din kropp förmedlar till dig. Genom att acceptera dina upplevelser omvandlas sinnesintrycken till energi. Det är livets Tantra, en kärleksfull upplevelse av dig själv.

Hur går det till?
Denna massage utförs med mera olja och med långa, mjuka och långsamma rörelser. Hela kroppen masseras. Vid denna massage har du inga kläder på dig. Innan massagen startar möts vi i ett samtal. Vi går genom massagens innehåll, det tantriska förhållningssättet och skapar ett tryggt, meditativt tillstånd.

Efter den tantriska energimassagen har du möjlighet att beskriva eventuella känslor och upplevelser. Eftersom beröringen väcker känslor och sensationer, det är viktigt att du meddelar när något inte känns bra av de upplevelser du möter.

Vad är massagen bra för?
Denna massage är lämplig för dig som behöver bli mer vän med din kropp eller har olika spänningstillstånd som behöver lösas upp. Massagen lämpar sig också för dig som önskar fördjupa dig i känslan av att uppleva beröringens olika skeenden, känslor och sensationer. Öka kroppsmedvetenheten och kanalisera livsenergin inom dig.

Body Love Yoga
och Tantra

Registrera dig här och få inspirationsmejl från kommande workshops och kurser. Du kan avregistrera dig när du vill.

.

Läs gärna vår integritetspolicy